Nieuwkoop

Welkom op de website Amnesty groep Nieuwkoop

CheckpointChangemakers AI 22

Amnesty International

Amnesty is een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar. Zie verder: Amnesty - ons verhaal

Amnesty Nieuwkoop

foto4     


Mensenrechten zijn mensenwerk

De kleine Amnesty-groep in Nieuwkoop werkt al sinds het midden van de zeventiger jaren actief mee aan acties voor Amnesty International.
We willen je graag informeren over de activiteiten we op dit moment ondernemen:

    • Petitielijsten en kaarten

      Het hele jaar door verzamelen we handtekeningen op petitielijsten en verspreiden we kaarten ter ondersteuning van acties tegen schendingen van mensenrechtenschendingen.
    • Collecte

      In de maand maart doen we mee aan de landelijke collecte
       

Word lid van de werkgroep, of steun Amnesty nu als flexwerker

We willen deze activiteiten graag blijven ontplooien. Het is fijn als jij ons daarbij kunt helpen. We hebben mensen nodig in de Amnesty-groep om mee te denken over de organisatie van de activiteiten. Het is ook mogelijk om als "flexwerker" incidenteel een bijdrage te leveren aan een van bovengenoemde activiteiten. Jij kunt helpen!! Je inzet is welkom, of je nu veel of weinig tijd te besteden hebt.
Spreekt het je aan om je (nog meer) in te zetten voor het werk van Amnesty International?

Ken je iemand die hier wellicht interesse in heeft, of heb je vragen?

Neem voor meer informatie contact op met  Michel Vollebregt